Platus, 46250 Marminiac, France
0033 565222907
info@platus.nl
Reserveren
Sportieve activiteiten
In de omgeving van Platus is zat ruimte voor beweging
Activiteit Soort activiteit Tarief Afstand vanaf Platus
Wandelen Natuur en buitenlucht Gratis Direct vanaf het Park
Fietsen Natuur en buitenlucht €10 tot €20 Direct vanaf het Park
Golf 9 holes

“Le Neuf du Bouysset” is een echte Franse golfbaan, die gelegen is in de Lot-vallei, aan de verbindingsweg D673 ter hoogte van het pittoreske plaatsje Saint Martin le Redon.
De 9 holes baan ligt op een terrein van 15 ha, met prachtige uitzichten en mooie natuurlijke hindernissen. De eerste 5 holes liggen op een redelijk vlak stuk terrein. De volgende 4 zijn behoorlijk heuvelachtig met prachtige plateaus, vooral de klim naar de 7e hole mag er wezen, een spectaculaire afslag met een geweldig uitzicht. Na de 8e hole wordt de ervaren golfer beloond met een echte lange hole die over een lengte van zo’n 400 m gespeeld kan worden.“Le Neuf” is de enige baan in dit gebied, andere banen liggen op meer dan één uur rijden hiervandaan.
Natuur en buitenluchtGolf St Martin le Redon (28 km)
Paardrijden

Le Cheval Blanc

46700 Lacapelle-Cabanac

Tél. 05.65.36.58.20 Mail: lechevalblanc-lot@orange.fr

Natuur en buitenlucht  €30  voor 2 uur  Lacappelle-Cabanac (37 km)
Parasailing Natuur en buitenlucht   €60 Douelle (40 km)
Rotswandklimmen Natuur en buitenluchtklimmen Montcabrier (25 km)
Vissen er zijn 1500 km aan beken van de eerste categorie, 35 meren en plassen en 400 km aan rivieren van de tweede categorie. Je vindt in deze wateren forellen, alvertjes, karpers, snoeken en snoekbaarzen. Natuur en buitenlucht
Kano- of kajakverhuur aan de Dordogne

In het hart van de Zwarte Perigord, 9 km van Sarlat, ontdek de Dordogne-vallei en de kastelen in uw eigen tempo aan boord van onze comfortabele oude stad kano’s met mappen (2-4 plaatsen) of onze kajaks. De cursussen zijn toegankelijk voor iedereen, zelfs beginners vanaf 5 jaar (moet kunnen zwemmen). Vertrek elk uur, vanaf 09 : 30. Circuits 9 km, 16 km, 22 km tot 120 km. Picknick stopt aan de rand van het water. Gratis parkeergelegenheid. Cheques. Group Rate. Huisdieren welkom. Engels gesproken.

Sportieve sensatieskano-kajakverhuur-aan-dordogne-91627-2_w500 €10 tot€23 Groléjac (18.8 km)
ULV luchtdoop en lessen

Beweeg over de valleien en kastelen! Ontdek Microlight, een uitgestrekt gebied van de vlucht en onvergetelijke ervaring, een leuke manier om de hemel overzien en genieten van het schouwspel van de aarde uit de hemel. Geniet van een tour naar alle wonderen die de valleien van de Dordogne en de Vezere bevatten vliegen. En voor degenen die wensen te genieten van uw verblijf om piloot te starten van een ultralight ! Inwijdingen en een passende opleiding gedurende het hele jaar, individueel of in groepen. Alle vluchten worden uitgevoerd met een instructeur.

Sportieve sensatiesulv-luchtdoop-lessen-58980-9_w800 €45 tot€159 Pays-de-Belvès (19.6 km)
Kano- of kajakverhuur aan de Dordogne

In het hart van de Perigord Noir, op 7 km van Sarlat, ontdek de Dordogne-vallei en de kastelen in uw eigen tempo aan boord van onze comfortabele oude stad kano’s met mappen (2-4 zitplaatsen) of onze kajaks. De cursussen zijn toegankelijk voor iedereen, ook beginners vanaf 5 jaar (moet weten hoe om te zwemmen). Afwijkingen elk uur, om 9.30 uur. Circuits 7 km, 16 km, 22 km tot 120 km. Picnic tegen de rand van het water. Er is gratis parkeergelegenheid. Vakantiebonnen. Groep tarieven. Huisdieren toegestaan. Engels gesproken.

Sportieve sensatieskano-kajakverhuur-aan-dordogne-91627-5_w500 €13 tot €21 Carsac-Aillac (20 km)
Verhuur van kano’s, kajakken, fietsen, trekkingfietsen of MTB

Time to Love – Neem de tijd om te genieten van de natuur en ontdek je eigen, door middel van activiteiten in de buitenlucht. Zoals kanoën, kajakken, fietsen de “Mountainbike en tandem, trailer kind, babyzitje,” de waterfietsen, Paddle, machts boot, met familie, vrienden, groep of liefhebbers. De tijd van de liefde is ook de boten geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit, de groep van mensen met een verstandelijke handicap thuis in boten aangepast met of zonder gids. Is het mogelijk voor groepen van 8 personen minimum aan extra verhuuractiviteiten te maken : zoals water steekspel, een aquatische oriëntatieloop, kajak polo mach. Voor deze activiteiten is er, is het noodzakelijk om te reserveren. Onze vrienden de dieren worden geaccepteerd (behalve olifant, leeuw, beer) ? Dank u voor het in onze advertenties belang – Wat het Time Team Liefde

Natuur en buitenlucht €5 tot€30 Montayral (25 km)