Platus 46250 Marminiac
0033-(0)565222907
info@platus.nl
Reserveren
Campingplaats op de minicamping
Ruime kampeerplek op het middenveld

Campingplaats op de minicamping

vanaf 175 per week
Max personen:
,   
Bedden:-
,   
Grootte accomodatie:150 m2
We hebben drie ruime campingplekken, die zich bevinden op een iets hoger gelegen veld. Hier heeft u een bijzonder mooi uitzicht over het park en de aangrenzende bospercelen. Voor meer details, scroll naar beneden. De getoonde prijzen zijn exclusief: reserveringskosten en toeristenbelasting. Voor meer informatie bekijk onze tarieven pagina.

We hebben twee ruime campingplekken, het sanitair voor de camping bevindt zich naast de receptie. Er zijn 2 toiletten en 3 douches.

De plekken bevinden zich op een iets hoger gelegen veld waar u bijzonder mooi uitzicht heeft over het park en de aangrenzende bospercelen.  De minicamping heeft een verhard pad waardoor de toegang ook met grote caravans probleemloos is. Het aantal plekken en sanitair zal worden uitgebreid tot rond de 8 plekken met de mogelijkheid van eigen sanitair.

In het midden- en hoogseizoen zijn de plekken alleen te huur van zaterdag tot en met zaterdag. U kunt deze plekken niet via de website reserveren, stuur een e-mail naar info@platus.nl en wij reageren direct terug.

In het midden- en hoogseizoen kunt alleen van zaterdag tot zaterdag huren.
Vanaf 15:00 uur
Voor10:00 uur